Vacature

Vocaal Ensemble Vocapella is op zoek naar een jonge enthousiaste

HOGE SOPRAAN

Als je koor ervaring hebt en makkelijk van blad zingt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wel verwachten we van koorleden dat ze zelf thuis nieuwe muziek kunnen instuderen, met eventueel aangeboden hulpmiddel. Zo kan tijdens de repetities de afwerking en de koorklank centraal staan.

Het repertoire van Vocapella is zeer divers. We zingen liederen uit allerlei genres:  van Pop tot Close Harmony, van muziek uit de Middeleeuwen tot hedendaagse Volksmuziek. We beschikken over een uitgebreid kerstrepertoire. Daarnaast heeft Vocapella aandacht voor projecten zoals het Requiem van W.A. Mozart,  Adiemus – Songs of Sanctuary van Karl Jenkins, liederen van P.I. Tsjaikowsky en Filmmuziek.  Veel van onze muziek wordt a capella gezongen maar bij enkele projecten worden we instrumentaal ondersteunt.

Als je belangstelling hebt om te komen zingen in ons ensemble, ben je van harte welkom. We repeteren elke donderdag om 20.00 in het Cultureel Centrum  Jan van Besouw in Goirle. We geven je de mogelijkheid om 3 keer vrijblijvend met ons mee te doen. Daarna kun je besluiten om lid te worden. Onze dirigent bepaalt met een stemtest of je bij ons koor past.

We hopen dat je enthousiast bent geworden en dat we je mogen begroeten op de repetitie.

Wil je meer informatie ?

E-Mail                 : vocapella@outlook.com

Facebook           : www.facebook.com/Vocapella.nl