Concertplanning


Vocapella “Adiemus”

 

Voor het najaar 2018 staat er een concert rondom werken van de Welsh componist Karl Jenkins op ons programma. Een uniek concept daar deze meest uitgevoerde, nog levende componist de laatste jaren in onze regio weinig live te beluisteren is geweest.

Onze uitvoering is daarbij nog extra uniek omdat wij deze muziek met alleen vrouwenstemmen gaan uitvoeren en dat eerder als een verrijking en uitdaging ervaren dan als een beperking. Immers, de Afrikaans aandoende zangpartijen lenen zich uitstekend voor heldere vrouwenstemmen.

De muziek van Jenkins is laagdrempelig daar de teksten in dit geval geen betekenis bevatten maar puur gekozen zijn vanwege de klinkers die passen bij de tonen en harmonieën.

Vocapella wordt tijdens dit concert begeleid aan de piano door hun vaste pianist Rick Schilders en… een aantal aanvullende instrumentalisten.

datum           : zondag 28 oktober 2018                                                                                        Locatie         : Annetje van Puijenbroek Kapel   Jan van Besouwhuis – Goirle                         Toegang      : gratis, vrijwillige bijdragen na het concert zijn welkom

 

Reacties zijn gesloten.